Lidmaatschap

beMedTech is de Belgische federatie van de industrie van de medische technologieën en vertegenwoordigt bijna 200 bedrijven, goed voor 80% van de betrokken markt. De leden zijn fabrikanten en/of verdelers van medische hulpmiddelen.

Bent u actief als fabrikant of verdeler in één of meerdere van volgende domeinen?

  • Implantaten en overige Invasieve Medische Hulpmiddelen: dit zijn die hulpmiddelen die gedeeltelijk of volledig in het lichaam binnendringen, hetzij door een lichaamsopening, hetzij door het lichaamsoppervlak.
  • Medische Verbruiksgoederen (Medical Consumables): technologieën die een (bijna) dagelijks gebruik kennen. Sommige verbruiksgoederen zijn specifiek voor ziekenhuis, heel wat producten worden ook gebruikt in de ambulante sector.
  • Medische Apparatuur en Systemen (Medical Equipment and Systems - MES): medische beeldvorming, radiotherapie en elektro-medische toestellen. De producten in deze groep hebben een minimum afschrijftermijn van 5 jaar en worden ook wel investeringsgoederen genoemd.
  • In-Vitro Diagnostica (IVD) zijn medische hulpmiddelen die gebruikt worden om informatie te geven over de gezondheidstoestand van de patiënt: klinische biologie, pathologische anatomie en genetische onderzoeken (gecentraliseerde testen, near-patient testen, zelftesten). Ook diabetes producten horen thuis in deze hoofdgroep.
  • Digitale en Extra Muros Medtech: deze medische hulpmiddelen zijn gebaseerd op een digitale technologie en faciliteren vaak telegeneeskunde of ondersteunen de arts in het stellen van zijn/haar diagnose. Ook de technische dienstverlening door ‘home care providers’ buiten het ziekenhuis (thuis, rusthuis) waarbij medische hulpmiddelen onontbeerlijk zijn, valt hieronder.

Dan kan beMedTech lidmaatschap u zeker toegevoegde waarde bieden!

In onze brochure lidmaatschap vindt u al uw voordelen als lid op een rijtje.

Brochure lidmaatschap

In onze brochure lidmaatschap vindt u al uw voordelen als lid op een rijtje.

 

bemedtech wordt lid

Aanvraag informatie lidmaatschap

Indien u vrijblijvend meer informatie wenst rond het beMedTech lidmaatschap, neem dan contact met ons op via het onderstaande webformulier.

Verstuur
 

beMedTech respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen