Opleidingen

beMedTech organiseert, zowel voor leden als niet-leden, een ruim aanbod opleidingen vanuit de beMedTech Academy. Dit aanbod speelt in op de actualiteit in de gezondheidsector als geheel en de wereld van de medische hulpmiddelen in het bijzonder.

Waar externe expertise noodzakelijk is, doet beMedTech beroep op partners die garant staan voor een optimale kwaliteit. Belangrijke partners zijn KULeuven, Simmons & Simmons en The European Centre for Clinical Research Training (ECCRT).

Naast het verwerven van goede inzichten in fundamentele begrippen en actuele thema’s zijn deze opleidingen unieke netwerkingopportuniteiten. Er wordt ook steeds ruimte voorzien voor interactie met de deelnemers en het uitwerken van voorbeelden op maat.

Leden kunnen steeds van een voorkeurstarief genieten.

bemedtech academy

Events

beMedTech organiseert ook regelmatig evenementen, al dan niet exclusief voor leden of eveneens toegankelijk voor andere stakeholders uit het zorglandschap.

bemedtech 60 jaar

 

Bekijk ons overzicht met komende events en opleidingen

beMedTech respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen