Extra diensten

Naast de diensten die deel uitmaken van het ledenaanbod en een ruim aanbod aan opleidingen, biedt beMedTech eveneens een aantal betalende extra diensten aan. Het betreft de e-Tool Overheidsopdrachten, het Platform Normalisatie en de beMedTech database.

Ga rechtstreeks naar de extra dienst waarin u geinteresseerd bent.

Interesse voor één of meerdere van onze extra diensten?

Aarzel niet en neem contact op een vrijblijvende demosessie met:

Leen Pauwels
l.pauwels@beMedTech.be
+32 2 257 05 90

 

De huidige extra diensten van beMedTech zijn: 

 

E-Tool Overheidsopdrachten

bemedtech e tool overheidsopdrachten

Sinds 2013 is de nieuwe wet van de overheidsopdrachten integraal van toepassing op de ziekenhuizen. Ziekenhuizen dienen sindsdien de procedure van openbare aanbestedingen te volgen wanneer zij offertes aanvragen, inclusief voor de aankoop van medische hulpmiddelen. Uiteraard is het op de hoogte blijven van openbare aanbestedingen vitaal voor bedrijven die medische hulpmiddelen aanbieden. Het is echter niet eenvoudig de veelheid aan aanbestedingen te filteren op wat voor hen precies van toepassing is.

beMedTech ontwikkelde hiervoor dé oplossing: de e-tool overheidsopdrachten.

De beMedTech e-Tool Overheidsopdrachten maakt gebruik van een geavanceerde webcrowler om voor bedrijven dagelijks alle relevante nieuw gepubliceerde nationale en Europese openbare aanbestedingen te selecteren. De e-Tool is bovendien in hoge mate personaliseerbaar en laat ook toe openbare aanbestedingen efficiënter te beheren.

 

Klik hier voor de E-Tool Overheidsopdrachten brochure.

 

Platform Normalisatie (ISO en CEN normen)

bemedtech e tool normalisatie

Zowel in de bedrijfswereld als in ons dagelijks leven zijn normen aanwezig: het A4-formaat, 3G-netwerken, ISO 9001 enz. Normen zijn niet weg te denken uit onze maatschappij.

beMedTech werd door het NBN (Normalisatie Bureau de Normalisation) aangesteld als Sectorale Operator voor de medische hulpmiddelen sector. Sectorale operatoren zorgen voor de administratieve en technische opvolging van één of meer normalisatiecommissies. Door middel van "Technical Committees" of CT’s is beMedTech zeer vroeg betrokken bij het normalisatieproces en kan zo het proces met verschillende experts coördineren.

NBN

Als abonnee van het beMedTech Platform Normalisatie bent u als eerste op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen en trends. Maar er is meer: u heeft niet alleen de vinger aan de pols, maar kan eveneens actief deelnemen aan de ontwikkeling van de normen door uw stem uit te brengen en/of deel te nemen aan (inter)nationale vergaderingen.

 

Klik hier voor de Platform Normalisatie brochure.

Klik hier voor het overzicht van de Technical Committees waarvoor abonnees van ons Platform Normalisatie kunnen inschrijven.

 

Health Data Library

bemedtech database

beMedTech ontwikkelde een uitgebreide gegevensdatabank met marktinformatie die belangrijk kan zijn bij het opstellen van terugbetalingsdossiers of om marktevoluties in kaart te kunnen brengen. Een eerste deel “Nomenclatuur” omvat alle gegevens van het RIZIV per Nomenclatuurcode (aantal gevallen en uitgaven van het RIZIV). Een tweede deel “Pathologieën” omvat de gemiddelde nationale gefactureerde kost van pathologieën (APR-DRG) per ziekenhuisverblijf. Het derde deel “Diverse” omvat onder meer gegevens van Farmanet, overzichten van ziekenhuisfusies, verpleegdagprijzen enzovoorts.

beMedTech respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen