Wat wij doen

Extra diensten

Naast de diensten die deel uitmaken van het ledenaanbod en een ruim aanbod aan opleidingen, biedt beMedTech eveneens een aantal betalende extra diensten aan. Het betreft het Platform Normalisatie en de beMedTech Health Data Library.

 

Ga rechtstreeks naar de extra dienst waarin u geinteresseerd bent :

 

De huidige extra diensten van beMedTech zijn: 

Platform Normalisatie (ISO en CEN normen)

Zowel in de bedrijfswereld als in ons dagelijks leven zijn normen aanwezig: het A4-formaat, 3G-netwerken, ISO 9001 enz. Normen zijn niet weg te denken uit onze maatschappij.

beMedTech werd door het NBN (Normalisatie Bureau de Normalisation) aangesteld als Sectorale Operator voor de medische hulpmiddelen sector. Sectorale operatoren zorgen voor de administratieve en technische opvolging van één of meer normalisatiecommissies. Door middel van "Technical Committees" of CT’s is beMedTech zeer vroeg betrokken bij het normalisatieproces en kan zo het proces met verschillende experts coördineren.

Als abonnee van het beMedTech Platform Normalisatie bent u als eerste op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen en trends. Maar er is meer: u heeft niet alleen de vinger aan de pols, maar kan eveneens actief deelnemen aan de ontwikkeling van de normen door uw stem uit te brengen en/of deel te nemen aan (inter)nationale vergaderingen.

img alt text

Klik hier voor de Platform Normalisatie brochure.

Klik hier voor het overzicht van de Technical Committees waarvoor abonnees van ons Platform Normalisatie kunnen inschrijven.

 

Health Data Library

beMedTech ontwikkelde een uitgebreide gegevensdatabank met marktinformatie die belangrijk kan zijn bij het opstellen van terugbetalingsdossiers of om marktevoluties in kaart te kunnen brengen. Een eerste deel “Nomenclatuur” omvat alle gegevens van het RIZIV per Nomenclatuurcode (aantal gevallen en uitgaven van het RIZIV). Een tweede deel “Pathologieën” omvat de gemiddelde nationale gefactureerde kost van pathologieën (APR-DRG) per ziekenhuisverblijf. Het derde deel “Diverse” omvat onder meer gegevens van Farmanet, overzichten van ziekenhuisfusies, verpleegdagprijzen enzovoorts.

img alt text