Missie en prioriteiten

Onze missie

bemedtech mission

beMedTech verenigt de fabrikanten en distributeurs van medische hulpmiddelen om de positieve rol van de sector binnen de gezondheidszorg te benadrukken. De leden van beMedTech investeren in innovatieve medische technologieën en in de vorming van gezondheidsprofessionals. Samen dragen we op verantwoordelijke wijze bij, zowel aan de kwaliteit van de patiëntenzorg als aan de duurzaamheid van het gezondheidszorgsysteem.

 

Onze prioriteiten

bemedtech priors

  1. Een financiering, die zowel rekening houdt met de specifieke meerwaarde van onze producten als met een betaalbare gezondheidszorg.
  2. Toegang voor de patiënten en de zorgverleners tot innovatie.
  3. De kwaliteit en de meerwaarde van onze producten.
  4. Waken over de ethiek. Gezien de specificiteit en de toenemende techniciteit van de medische hulpmiddelen, verbindt beMedTech zich er toe de informatie en kennis over deze producten bij alle gezondheidsbeoefenaars te verhogen. Daarom pleit beMedTech voor een meer doorgedreven overleg en samenwerking tussen de overheid, de gezondheidszorgverstrekkers en de industrie.

 

bemedtech memorandum 2019 2024 nl

Klik hier voor het beMedTech memorandum 2019-2024 "Medische technologieën als motor van een waardegedreven gezondheidszorg".

beMedTech respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen