Komende opleidingen en events

17/09/2024

Opleiding voor biotechniekers uit industrie en ziekenhuis

Deze trainingssessie biedt een unieke kans om je expertise te vergroten, op de hoogte te blijven van de laatste trends in de sector en praktische ervaring op te doen als biotechnieker.
Lees meer
24/09/2024

Online infosessie over de beMedTech Health Data Library

Welkom bij onze online infosessie over beMedTech's eigen Health Data Library. Deze sessie is bedoeld om u uitgebreide informatie te geven over onze Health Data Library, de functies, voordelen en hoe u deze kunt gebruiken voor een beter gezondheidsmanagement.
Lees meer
11/10/2024

Infosession FAGG/AFMPS/FAMHP

Een exclusieve kans om een van onze belangrijkste stakeholders te ontmoeten! Kom bij ons voor een boeiende discussie met het FAGG team. Schrijf je nu in om uw plek veilig te stellen !
Lees meer
14/10/2024

Opleiding Extern personeel in het operatiekwartier

Met deze 2 daagse Nederlandstalige opleiding bieden we een leidraad die kan helpen de aanwezigheid van de externen in het operatiekwartier vlot te doen verlopen conform de vigerende wetgeving en met optimale garanties voor de kwaliteit en de veiligheid van zorg.
Lees meer
05/11/2024

Personnel externe au quartier opératoire

Met deze 2 daagse Franstalige opleiding bieden we een leidraad die kan helpen de aanwezigheid van de externen in het operatiekwartier vlot te doen verlopen conform de vigerende wetgeving en met optimale garanties voor de kwaliteit en de veiligheid van zorg.
Lees meer
25/11/2024

Algemene vergadering beMedTech

Statutaire deel is exclusief voor beMedTech leden
Lees meer
02/12/2024

Welcome session new members

We heten je van harte welkom bij beMedTech. Als nieuw lid maak je nu deel uit van een dynamische gemeenschap. Om je te helpen kennis te maken met onze organisatie, organiseren we een informatie sessie. Dit is je kans om andere leden te ontmoeten, meer te weten te komen over wat we doen en hoe je betrokken kunt raken.
Lees meer