Financiering van medische verbruiksgoederen
Opleidingen

Financiering van medische verbruiksgoederen

Hoe kunnen medische verbruiksgoederen vergoed worden via het Budget Financiële Middelen (BFM) voor de ziekenhuizen? In deze opleiding voor bedrijven gaan experten daar dieper op in.

Meer informatie en inschrijving

Verandering in dagelijks bestuur van beMedTech
Nieuws

Verandering in dagelijks bestuur van beMedTech

Met Sabrina Suetens krijgt beMedTech straks een nieuwe managing director. Ze volgt Marnix Denys op, die onze federatie de voorbije zeven en een half jaar heeft geleid. Sabrina Suetens start in haar nieuwe functie op 1 februari 2024.

Meer informatie

Galenusprijzen uitgereikt op 14 maart 2024
Evenement

Galenusprijzen uitgereikt op 14 maart 2024

De Galenusprijzen voor beste medische hulpmiddel & beste beloftevol ontwerp worden uitgereikt op 14 maart 2024. Dat gebeurt aansluitend op de MedTech Meetup. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!

Meer info

Terugblik op ons symposium 'Zuurstof voor de zorg'
Evenement

Terugblik op ons symposium 'Zuurstof voor de zorg'

Hoe kijken beleidsmakers naar het groeiende onevenwicht tussen vraag en aanbod in de zorg in ons land? Die vraag stond centraal tijdens het politieke debat op ons symposium ter gelegenheid van onze 65ste verjaardag.

Lees meer

Health Tech Summit: een  succes!
Nieuws

Health Tech Summit: een succes!

Op maandag 19 juni 2023 organiseerden we samen met Agoria de Health Tech Summit. Een uitstekende gelegenheid voor stakeholders uit de gezondheidszorg om kennis te maken en van gedachten te wisselen met elkaar. Lees hier onze terugblik op de dag.

Lees meer

Hoog tijd om technologie een handje te helpen
Nieuws

Hoog tijd om technologie een handje te helpen

"Zorgverleners staan vandaag enorm onder druk, maar technologie zal al hun problemen oplossen?" Het verhaal is genuanceerder dan dat. Ja, technologie kan een deel van de oplossing zijn, maar is meer nodig dan enkel tech. Lees hier ons opiniestuk.

Lees meer

Newsletter

Wenst u op de hoogte te blijven omtrent onze persberichten, publicaties, opleidingen en andere actualiteit omtrent medische technologieën? Vul uw emailadres in en duidt uw keuze aan (enkel beMedTech algemene newsletter en/of specifieke Digital MedTech)

beMedTech Academy & Events

12/03/2024

Financing of medical consumables- deep dive session

Deep dive session on the budget of financial means
Lees meer
14/03/2024

Galenusprijs medische hulpmiddelen

Er zijn twee categorieën binnen de medische hulpmiddelen: 1. De Galenusprijs medische hulpmiddelen 2. De Galenusprijs beloftevol ontwerp De Galenusprijs medische hulpmiddelen & de Galenusprijs beloftevol ontwerp zal op 14 maart 2024 plaatsvinden, aansluitend op de MedTechMeetup 2024.
Lees meer

Bekijk al onze opleidingen en events

Sector in cijfers

icon person

16,750
FTEs

icon euro

3.4 miljard
(excl. export)

icon export

38.7 %
van bedrijven exporteert