Launch event

LinkedIn event banner

 Wie is beMedTech?

beMedTech is de Belgische federatie van de industrie van de medische technologieën. We vertegenwoordigen bijna 200 bedrijven, goed voor 80% van de betrokken markt in België.

Onze leden zijn fabrikanten en/of verdelers van medische hulpmiddelen. Samen brengen zij meer dan 500.000 medische technologieën tot bij Belgische patiënten en zorgverleners. Ze realiseren een jaaromzet van € 2,4 miljard euro, exclusief export, en zijn goed voor ongeveer 17.000 banen in België.

Waarom een partnership met beMedTech?

Het is tijd om uw positie in de medische technologie sector naar een hoger niveau te tillen. Als pionier geloven wij in de kracht van samenwerking en innovatie. Als partner van beMedTech Connect, krijgt u een unieke kans om uw netwerk uit te breiden en uw zichtbaarheid te vergroten onder onze 200 toonaangevende leden in de medische technologie industrie.

Met beMedTech Connect bieden wij iets waar velen al lange tijd op hebben gewacht. Tot nu toe waren alleen bedrijven met medische technologieën op de markt lid van onze federatie. Maar nu lanceren we precies wat u zocht. Wij begrijpen de waarde van externe expertise en de behoefte aan een platform dat de uitwisseling van kennis en samenwerking bevordert.

Het aangaan van een partnership met beMedTech biedt een unieke kans voor bedrijven en organisaties die geen medische technologieën produceren, maar wel nauw willen samenwerken met onze 200 leden. Door deel te nemen aan beMedTech Connect krijgt u toegang tot een bloeiende gemeenschap van professionals, waardoor u uw netwerk kunt uitbreiden en uw zichtbaarheid kunt vergroten. Samen streven we naar het bevorderen van innovatie en samenwerking binnen de medische technologie sector.

Praktische zaken

Wij stellen ons partnership programma "beMedTech Connect" graag in primeur aan u voor.

Datum: maandag 3 juni 2024 van 16.00 tot 19.00 uur

Locatie: Experience Center BD, Erembodegem

Prijs: Gratis

Programma:

  • 16.00 tot 16.30 uur: Welkomstontvangst
  • 16.30 tot 16.45 uur: De toekomst van beMedTech door Alexander Alonso, voorzitter van beMedTech
  • 16.45 tot 17.00 uur: beMedTech Connect door Sabrina Suetens, managing director van beMedTech
  • 17.00 tot 17.30 uur: Rondleiding BD Experience Center
  • 17.30 tot 18.00 uur: Connect with our board
  • 18.00 tot 19.00 uur: Connection cocktail

Inschrijvingsformulier

Opgelet, wij hanteren een no show fee van €25.